torstai 17. huhtikuuta 2014

Tukholma

Moikka! Olin viikonvaihteessa oikeastaan sunnuntaista tiistaihin siskoni kanssa käymässä Tukholmassa risteilyllä. En ollut ehtinyt rahallisesti varautua reissuun, joten shoppailun osalta reissu jäi vähän tyngäksi. Shoppailun sijaan näin Tukholmassa asuvaa ystävääni Niklasta ja kiertelimme keväisiä katuja pitkin, mikä sinänsä oli rentouttavampaa ja kivempaa kuin hikisissä kaupoissa kiertely. 
Tuntuu että olisi kauheasti kerrottavaa, mutta mikään ei liity mihinkään aiheeseen eikä itse Tukholman reissuun :D Blogitauko on suurimmilta osin johtunut siitä, että mulla ei ole ollut ketään ketä olisin jaksanut pakottaa kuvaamaan kanssani :D Ja toisaalta on tylsä ottaa vain maisemista tai varpaista kuvia.. Kertokaa jos haluatte nähdä jotain erikoispostauksia ja minkälaisia! :) Ihanaa kesänodotusta kaikille<3

11 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo Lacosten laukku!!!! x)

    http://vwviola.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ui kai sanoit nikelle terkkuja!!!! ja voi lol miks sun pitää löytää ain kaikki ihanimmat vaatteet yms ... "vaan jostain ginasta" :D
    pusnus mul on vähä igsy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Joo ja harmiteltii ku tällä kerralla et ollu mukana:D muisteltiin lämmöllä viime kertasta x) hahah sanoo wilma itse fäshöönkilla♡ mullakin!!

      Poista
  3. Ois kiva saada postaus sun lempipaikoista Hesas! :) ja näin kesän tullen siitä vois olla hyötyy muualta päin Helsinkiin reissaaville. :)

    VastaaPoista
  4. Oi ihana tää sun blogisi Anna! :--) postaa useammin!! ;-)

    VastaaPoista
  5. et paljon postaile??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en oo postaillut nyt (vaikka haluisinkin) koska mulla on kamera rikki ja odotan että saan ostettua uuden enkä jaksaisi millään laittaa puhelimella kuvia, mut epäilen et joudun siihen kohta alentua koska tykkään postailla:))

      Poista

© Arttu Mustonen