torstai 29. lokakuuta 2015

THE NEW BEGINNING

Vuoden hiljaisuus päättyy nyt! Oon pyöritellyt mielessäni jonkin aikaa bloggaukseen palaamista ja muiden iloiset reaktiot sen suhteen ovat tuoneet lisäbuustia. Pari päivää sitten Arttu koodasi tänne uuden ulkoasun, osoitteen ja muuta mukavaa.

Kesä meni nopeasti ja elokuu oli parasta aikaa. Alunperin olin ajatellut viettäväni koko syksyn ja talven reissaten lämpimässä, mutta parin muuttujan jälkeen päädyin opiskelemaan Avoimeen Yliopistoon sosiaalipsykologiaa ja tekemään töitä. Aloin ajatella järkevästi (ei muuten kannata testata) ja halusin päästä jo opintoihin jollain tavalla kiinni. Nyt opiskellessani olen huomannut valinnan menneen nappiin, koska opiskelu tuntuu harrastukselta eli summa summarum järkevyys ei ollutkaan huono vaihtoehto. 

Pitkin vuotta olen tutustunut uusiin ihmisiin, asioihin ja paikkoihin jotka tekevät Helsingissä asumisesta oikeinkin viihtyisää. Vaikka toisinaan näen unia palmuista ja monen metrin korkuisista aalloista, maltan uteliaasti odottaa milloin aurinko lakkaa nousemasta horisontin yläpuolelle ja kuinka hiekottamattomat tiet vaikuttavat tänä talvena tasapainooni. 

Adjöö!

14 kommenttia:

© Arttu Mustonen